Tekst + | Tekst -

 


verhuur sta-caravan "La Belle Vue" 

  booking           #GuestsLoveUs

  op Natuurterrein "La Barrière",

4 Chemin du Moulin de Villonne

Les Madiots ~ 63700 Durmignat~ Frankrijk

Het Terrein

Beschrijving terrein
La Barrière is een prachtig privé natuur terrein van ca. 6 HA.
Het ligt op een afstand van slechts 850 km vanaf Utrecht op de grens van de Allier en de Puy de dome, daar waar het zuiden van Frankrijk begint. Het ligt in het buurtschapje Les Madiots in de Commune Durmignat, in het Canton Montaigut en Combraille, in de Préfecture Clermont Ferrand, in het Departement Puy de Dôme, in de Auvergne.
Aan de weg in Les Madiots boven de aflopende weidelanden staat Maison La Grange, een authentiek gebouw, met muren van een halve meter dik. Deze schuur was ten tijde van de aankoop aan één zijde nog gedekt met leisteentjes en aan de wegkant met pannen. Het gebouw is buitenwerks 11,25 mtr lang, 7,07 mtr breed en in de nok 9 mtr hoog. Het gebouw is verbouwd tot woning en wordt bewoond door Arti BRINK).

Het kampeerterrein ligt verscholen in het landelijke gebied en is glooiend aflopend van het hooggelegen vlakke plat naar het laag gelegen altijd stromende riviertje de Bouble en bestaat uit een aantal vlakke en aflopende plateaus grasland met bossages van bremstruiken en bospercelen.

Op het terrein La Barrière staat het Mobil Home La Belle Vue en kunt u vanaf het terras genieten van het fabelachtig mooi uitzicht.

 

La Bouble

 

De gemeente Durmignat is een typische plattelandsgemeente. Er wonen slechts ca. 200 mensen, vrijwel allen agrariër. De grondoppervlakte is ruim 1200 HA. Er zijn naast de kerk slechts 2 openbare gebouwen in Durmignat, namelijk de "Mairie" (het Gemeentehuis) en de feestzaal met het cafe.